(recept
si oblíbili 2 návštěvníci)
Kaldoun

Potřebné ingredience
kosti z drůbež nebo králičího masa,koř,zelenina,sůl,celý pepř,bobk,list,nové koření, na kuličky-játra,strouhanku,česnek,máslo,vejce,sůl,pepř,majoránku. makarony-hrubá m,vejce jíška
Postup přípravy
Kosti dáme vařit ze zeleninou osolíme ,koření a vařime doměkka.Zcedíme a vývar provaříme s jíškou přidáme zavařit kuličky a makarony a nakrájenou zeleninou dochutíme a ozdobíme petrželkou

Játra rozetřeme,přidáme strouhanku,sůl,pepř,vejce,máslo,majoránku a vypracujem a tvoříme kuličky

vypracujeme polotuhé těsto a vyválíme placku,nakrájíme na čtverce a hned tvoříme špejlí makarony
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
elfivila P.
(upraveno)
18. 4. 2012, 21:13
Uplně vzpomínám na dětství mívala jsem tuto polévku hodně oblíbenou. Pamatuji si na rituál jak se u nás dělali makronky předem a sušili se aby jich bylo hóóódně.




nahlásit